Apple Watch SE er det billigste ur fra Apple i deres nyeste serie. Det blev lanceret samtidig med Apple Watch Series 6. Det er få ting, der adskille den fra at være det samme ur, men prisen er til gengæld en del lavere.

Læs også: Her er de største nyheder fra Apples Spring Loaded event

I denne video kan du se vores anmeldelse af Apple Watch SE, og om det er uret for dig, der leder efter et smart ur fra Apple, hvor prisen ikke må være alt for høj.

Apple Watch er blevet det mest købte ur i verden – altså ikke bare inden for smart watch kategorien. Apples brand er uden tvivl årsagen til, at Apple Watch i første omgang er blevet populært, men dertil skal det også siges, at det er det bedste smart watch på markedet. Og det har helt sikkert været med til at øge interessen for uret.

Se også: Tech Tossen Podcast

Men hvad gør Apple Watch bedre, i følge mig, end så mange smart watches. Først og fremmest er der mængden af apps. Udviklerne har været flittige til at lave apps, der virker til Apple Watch og det giver en god samlet oplevelse. Og alle smarte funktioner virker generelt rigtig godt. Du får virkelig følelsen af, bogstaveligt talt, at have et smart ur. Ud over smarte features kommer uret også med fitness og sundhedsorienterede funktioner.

Når et ur skal kunne al dette, kommer det med en pris. Den må i høj grad siges at være batterilevetiden. Det er et ur der skal oplades i hvert fald to gange om ugen og nogle gange tre. Hvis man ikke bryder sig om det, vil det ikke være en god oplevelse.

Fordele, ulemper og generelle erfaringer kan du se og høre mere om i videoen øverst i artiklen.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments