I går annoncerede Nvidia, at Epic Games bringer real-time ray tracing til PC-versionen af Fortnite. Annoncerinden var en del af Nvidias Ampere live stream, hvor også det nye RTX 3090 grafikkort blev fremvist.

Læs også: Nvidia giver smagsprøve på GeForce RTX 3090

Fortnite kommer til at understøtte DLSS 2.0, som er en funktion, der benytter sig af kunstig intelligens til at opretholde høj billedfrekvens, mens ray tracing-effekterne kører på maksimum. Du kan se nogle af de grafiske forbedringer, der kommer med ray tracing, i videoen herover. Læg blandt andet mærke til overfladerefleksioner.

Da ray tracing blev introduceret med RTX 20-serien af grafikkort, havde Nvidia svært ved at få større spil til at understøtte funktionen med det samme. Heldigvis begynder flere og flere spil at understøtte ray tracing. Og i forhold til popularitet, findes der ikke mange større spil end Fortnite.

Lige nu kører det populære battle royale et Avengers event, som du kan læse mere om lige her.

Tidligere artikelSpillere flyver ind i orkanen Laura med Flight Simulator
Næste artikelMicrosoft bekræfter Xbox Series S med billede og pris
Robin Eggert
Robin har flere års erfaring fra forskellige danske og internationale tech-medier. I første omgang var ekspertområderne mobiltelefoner, hovedtelefoner og elektronik, der falder ind under transportabel forbrugerelektronik. I dag har Robin blandt andet kastet sin kærlighed over gaming, men følger i bund og grund al forbrugerelektronik - fra smartphones og tablets til el-løbehjul og smart-home-gardiner.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments