Vi ved efterhånden alt, hvad der er værd at vide, om de kommende konsoller. Både Microsoft og Sony har løftet offentliggjort de fleste detaljer om henholdsvis Xbox Series X og PlayStation 5. Vi ved også med sikkerhed, at konsollerne bliver leveret et sted mellem slutningen af oktober og slutningen af november.

Hvad er der så tilbage, andet end den ulideligt lange ventetid? Tjo… Vi kan altid følge med i, hvilke spil, der bliver bekræftet til næste generations spillekonsoller. I weekenden meldte endnu en udvikler sig på banen, med første trailer til to af de mest populære sportsspil i historien.

Læs også: Amazon har lækket prisen på PlayStation 5

Vanvittig grafik

Udvikleren er selveste EA Sports, og spillene er selvfølgelig FIFA 21 og Madden NFL 21. De to spil bliver bekræftet til Xbox Series X og PlayStation 5 i samme trailer, og selvom vi ikke ser meget gameplay, så ser det stadig helt utroligt ud.

Traileren er en blanding af rigtige optagelser og noget, der ligner in-game-optagelser. Især de sekvenser, der ser ud til at stamme fra spilgrafikken, ser helt vanvittige ud. De kommende konsoller gør det muligt for spiludviklere at tage ting, som fotorealisme, til næste niveau. Bedøm selv i traileren herunder:

Kommer først til PlayStation 4, Xbox One, og PC

Selvom traileren er specifikt til PlayStation 5 og Xbox Series X, så skal du ikke frygte, at du må vente helt til jul med at spille de nye spil. Begge spil bliver lanceret til de nuværende konsoller og PC, ganske som de plejer. Det betyder, at spillene udkommer i henholdsvis august og oktober.

Du kan allerede nu forudbestille Madden NFL 21 og FIFA 21 til konsol og PC. Som noget nyt kan du forudbestille spillene til PC via Steam. Tidligere har spillene kun været tilgængelig via EA’s egen platform, Origin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments