Armed & Dangerous, det tidsberænset game mode er tilbage og har fået sig en opgradering. I dette tidsbegrænset game mode er det kun tilladt at have shotguns og snipers. Du starter også med en Mozambique og Evo armor. Al anden armor er fjernet fra loot poolen. Men det er ikke alt. Respawn beacons fjernes også, og alle spillere vil starte med Mobile Respawn Beacon i deres inventory.

Brug for at respawne på farten? Brug de nye Mobile Respawn Beacons! I Armed & Dangerous game mode starter spillerne kampen med én i deres inventory. Derefter opsættes den fra inventory-vinduet, placeres hvor som helst på kortet og bruges til at redde dine faldne holdkammerater. Men pas på, for det kræver noget tid at fremkalde et Respawn Beacon, hvilket giver dine fjender tid til at finde dig, dræbe dig og overtage det Beacon, du lige har placeret. Så find et sikkert sted, før du prøver at fremkalde det.

Udover at være tilgængeligt i dette tidsbegrænsede game mode, vil Respawn Beacons blive tilføjet til den standard loot pool, når eventet er overstået. At tilføje mobile respawn-muligheder vil sandsynligvis ændre meta’en for altid.

Crypto Town Takover

Crypto overtager og leverer intel i Kings Canyon. Crypto’s Map Room ligger sydøst på kortet (under Repulsor). Brug hans teknologi til at få placeringen af alle spillere på kortet og tjek skærmene spredt rundt i rummet for at se, hvor mange af fjendens tropper der er i nærheden.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments