Origin Access-medlemmer havde i forvejen adgang til over 200 spil, og for et par dage siden steg antallet yderligere. Den 20. august tilføjede tjenesten en række højprofilerede titler, der blandt andet inkluderer Vampyr og Warhammer: Chaosbane Magnus Edition. Sidstnævnte er dog udelukkende tilgængeligt for Origin Access Premier-medlemmer.

Vampyr er, som navnet antyder, et spil, hvor man spiller som en vampyr. Scenen er sat i 1800-tallets London, hvor man spiller som den “nyfødte” vampyr, Dr. Jonathan Reid. Mens Dr. Reid forsøger at finde ud af, hvem der har forvandlet ham til vampyr, forsøger man at balancere mellem moral og behov – en vampyr har som bekendt behov for menneskeblod, men det har sin pris at dræbe de uskyldige i Londons gader.

Warhammer: Chaosbane er et middelalderligt hack’n’slash-RPG svarende til genrerens klassiske Diablo-spil. Origin Access Premier-medlemmer har adgang til spillets Magnus Edition, der inkluderer basisspillet, Deluxe-pakken og Season Pass. Warhammer: Chaosbane er det eneste spil, der kommer til Origin Access 20. august, som er eksklusivt for Premier-medlemmer.

Seks andre titler tilføjet

EA har også tilføjet seks andre spil til Origin Access: Overcooked: Gourmet Edition, Dear Esther, The Escapists, Mugsters, Yoku’s Island Express og Renowned Explorers: International Society.

Som et lille ekstra tip til alle sportsfansene kan det nævnes, at Origin Access Premier-medlemmer allerede har fået Madden 20 – Ultimate Superstar Edition. Derudover kommer FIFA 20 – Ultimate Edition også til Origin Access Premier med early access fra den 24. september.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments