I går dukkede et nyt patent op fra Sony Enteractive Intertainment. Sony har taget patent på en ukendt enhed, der efter alt at dømme er den foreløbige version af den kommende PlayStation 5. Til at starte med var de uvist, hvorvidt der faktisk var tale om PlayStation 5, men efterfølgende har en udvikler bekræftet at der er tale om Sonys kommende konsol.

Bekræftelsen kommer fra Matthew Stott, der har arbejdet i spilindustrien siden 1992, og i skrivende stund arbejder hos spiludvikleren, Codemasters, der blandt andet står bag de populære Formel 1-spil. Der er altså tale om en udvikler fra et at de helt store selskaber.

Sony har allerede sendt de såkaldte PlayStation 5 development kits ud til flere spiludviklere. Hvor mange eksemplarer det drejer sig om ved vi ikke, men det må formodes, at Codemasters er blandt de første til at få fingre i den kommende konsol. Vi understreger, at et development kit aldrig ligner slutproduktet, men vi har alligevel taget et tweet med fra Andrew Marmo, der viser designet på den foreløbige PlayStation 5.

Næste artikelEA har tilføjet nye spil til Origin Access
Robin Eggert
Robin har flere års erfaring fra forskellige danske og internationale tech-medier. I første omgang var ekspertområderne mobiltelefoner, hovedtelefoner og elektronik, der falder ind under transportabel forbrugerelektronik. I dag har Robin blandt andet kastet sin kærlighed over gaming, men følger i bund og grund al forbrugerelektronik - fra smartphones og tablets til el-løbehjul og smart-home-gardiner.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments