Xbox-fans blev overrasket tidligere i år, da Nintendo takkede “vennerne hos Microsoft” for at gøre Cuphead tilgængelig på Nintendo Switch, og tidligere i denne uge afslørede Microsoft også, at de vil udgive Ori and the Blind Forest: Definitive Edition på Nintendo Switch. Selvom Microsoft og Nintendo også har samarbejdet om at muliggøre spil på tværs af platforme, ser det ikke ud til, at vi kommer til se andre eksklusive Xbox-spil til Nintendo Switch eller Play Station

Det sidste år har været en spændende tid for os, da vi mere end fordoblede de interne kreative teams. Vi var opmærksomme på nogle eksisterende forpligtelser over for andre platforme og vil opfylde dem. Imidlertid xbox game studios fremover fokusere på at lave spil til vores egne platforme. Vi har ingen planer om yderligere at udvide vores eksklusive first party-spil til andre konsoller.” siger en talsmand fra Microsoft i en erklæring til gamesindustry.biz.

Hvis man går og håber på at se Forza, Gears of War, Halo eller Killer Instinct til Switch eller PS4, ser det ud til, at man risikerer at blive skuffet. Microsoft fokuserer på xCloud for gøre deres spil tilgængelige på tværs af platforme, men tilgængeligheden af ​​cloud-streaming-spil vil i høj grad afhænge af, om Nintendo og Sony tillader en xCloud-app på deres platforme.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments