Apple har i dag løftet sløret for anden generation af iPhone SE – en powerfuld ny iPhone med en 4,7″ Retina HD-skærm og Touch ID. I en pressemeddelelse skriver Apple, at iPhone SE har et kompakt design, som er blevet genopfundet fra inderst til yderst, og er den mest prisvenlige iPhone. Den nye iPhone SE kan klare selv de mest krævende opgaver takket være Apples A13 Bionic, som er den hurtigste chip i en smartphone. iPhone SE er desuden udstyret med det bedste enkeltkamerasystem nogensinde i en iPhone, som giver adgang til fordelene ved beregningsbaseret fotografering, herunder Portræt-funktion, og så er den designet til at modstå vind og vejr med støv- og vandafvisende egenskaber.

Læs også: Apple iPhone 12 bliver ikke udskudt alligevel

Den billigste iPhone med den hurtigste chip

Den nye iPhone SE kan bestilles fra på fredag, den 17. april, i farverne sort, hvid og (PRODUCT)RED, og hvad endnu bedre er, at priserne starter fra 3.699 kroner.

Den første iPhone SE var et hit hos mange kunder, der var begejstrede for den unikke kombination af lille størrelse, høj ydeevne og en overkommelig pris. Den nye andengenerations iPhone SE er baseret på samme gode koncept, men byder på endnu mere – bl.a. vores bedste enkeltkamerasystem nogensinde, som giver fantastiske billeder og videoer – og har stadig en meget overkommelig pris. iPhone SE har brancheførende ydeevne med A13 Bionic-chippen, som giver en fantastisk batteritid. Den tager flotte Portræt- og Smart HDR-billeder, optager imponerende videoer med stereolyd, er perfekt til spil og superhurtigt internet, og så er den bygget med de samme brancheførende sikkerhedsfunktioner, som vores kunder forventer. Vi kan dårligt vente vente på, kunderne får fingrene i iPhone SE.

udtalte Phil Schiller, Apples Senior Vice President for Worldwide Marketing.

Netop A13 Bionic-chippen er interessant. Det er nemlig selv samme chip, som du finder i Apples flagskibsserie, iPhone 11 – ikke engang den nye iPad Pro kommer med A13 Bionic. Ifølge Apple selv, er der tale om den hurtigste chip i en smartphone nogensinde, som sikrer suveræn ydeevne for alt, iPhone SE bruges til – hvad end det er fotografering, gaming eller augmented reality.

A13 Bionic er udviklet med fokus på maskinlæring og har en særlig 8-core Neural Engine, der kan klare 5 billioner handlinger pr. sekund, to acceleratorer til maskinlæring på CPU’en og en ny maskinlæringscontroller, der får ydeevne og effektivitet til at gå op i en højere enhed. Sammen åbner A13 Bionic og iOS 13 op for nye intelligente apps, der benytter maskinlæring og Core ML. 

Læs også: Derfor skal du ikke købe Apples nye iPad Pro

A13 Bionic er bygget med fokus på effektivitet og sikrer også rigtig god batteritid for iPhone SE. iPhone SE kan oplades trådløst med Qi-certificerede opladere og understøtter desuden hurtig opladning, så brugere får op til 50 procent opladning på kun 30 minutter. Lynhurtige downloadhastigheder er tilgængelige med Wi-Fi 6 og Gigabit-class LTE. Dobbelt-sim med eSIM giver den fornødne fleksibilitet til, at brugere kan have to separate telefonnumre på én enhed, når de er i udlandet eller bruger den som firmatelefon – skriver Apple.

iPhone SE fås i 3 farvevalg

Apple: Det bedste enkeltkamerasystem nogensinde i en iPhone

Apple fortæller, at den nye iPhone SE har det bedste enkeltkamerasystem nogensinde set i en iPhone, takket være et 12 megapixels vidvinkelkamera med blændeåbning på f/1.8, som bruger billedsignalprocessoren og Neural Engine i A13 Bionic til at opnå endnu flere fordele ved beregningsbaseret fotografering, herunder Portræt-funktion, alle seks Portrætlys-effekter og Dybdekontrol. Apple skriver videre, at ved hjælp af maskinlæring og monokulær dybdeestimering tager iPhone SE desuden imponerende portrætter med kameraet på forsiden. Næstegenerations Smart HDR gør sin entré på iPhone SE og kan på på intelligent vis genoplyse genkendte motiver i en ramme, så der opnås mere naturtro billeder med flotte lyse og mørke detaljer. 

Videoer skulle være endnu mere altomsluttende med lydoptagelse i stereo og filmisk videostabilisering på kameraerne på både for- og bagsiden. Kameraet på bagsiden understøtter 4K-videooptagelse af høj kvalitet med op til 60 billeder pr. sekund, og større dynamisk rækkevidde på iPhone SE giver flere fremhævede detaljer ved op til 30 billeder pr. sekund. Brugere kan desuden få glæde af QuickTake-video på kameraerne på for- og bagsiden, så det er muligt at optage video uden at skifte væk fra Foto-funktionen. 

Indholdet som følger med den nye iPhone SE

Priser og tilgængelighed

  • iPhone SE fås med 64 GB, 128 GB og 256 GB i sort, hvid og (PRODUCT)RED til priser fra 3.699 kroner. iPhone SE fås via autoriserede Apple-forhandlere og udvalgte udbydere (priserne kan variere).
  • iPhone SE kan forudbestilles på apple.com og i Apple Store-appen fra kl. 14 fredag den 17. april og kan fås via Apple, autoriserede Apple-forhandlere og udvalgte udbydere fra fredag den 24. april i USA og mere end 40 andre lande og områder.
  • Apple TV+ er tilgængeligt i Apple TV-appen på iPhone, Apple TV, iPod touch, Mac og andre platforme, herunder online (apple.com/dk/apple-tv-app/), for 39 kroner pr. måned med en syv dages gratis prøveperiode. Kunder, der køber en iPhone SE, kan se Apple TV+ gratis i et år.
  • Kunder, der har spørgsmål om iPhone SE eller til, hvilken iPhone der passer bedst til dem, kan starte en chat i Beskeder direkte fra Apple Store-appen.
  • Alle, der køber online fra Apple, får gratis kontaktfri hjemmelevering og mulighed for at bytte deres nuværende iPhone til et tilskud til køb af iPhone SE.
  • Kunderne kan udvide deres begrænsede garanti med AppleCare+ og AppleCare+ med Theft and Loss og få prioriteret adgang til teknisk support 24/7. 
  • En del af indtægterne fra salg af iPhone SE (PRODUCT)RED går direkte til Den Globale Fonds nyetablerede COVID-19-indsatsfond – som yder finansiering til lande med behov for værnemidler, diagnostik og behandling, laboratorieudstyr, kommunikation vedrørende folkesundheden, understøttelse af forsyningskæder m.m. – samt til hiv/aids-donationer, som leverer programmer til test, rådgivning, behandling og forebyggelse, og der fokuseres særligt på at eliminere overførslen af virusset fra mødre til deres spædbørn.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments