Blizzard planlægger stadig at afholde sin årlige fan-konvention i Anaheim i november, men advarer om, at begivenheden vil kunne blive aflyst, hvis coronavirus-pandemien stadig forhindrer store sammenkomster på det tidspunkt. Ligesom resten af os, ved de bare ikke hvordan tingene ser ud til den tid.

”Selvom vi alle er håbefulde, at tingene ser bedre ud senere på året, er essensen af det, at det på dette tidspunkt er for tidligt at vide, om BlizzCon 2020 vil være muligt,”

Skrev BlizzCon-udøvende producent Saralyn Smith i en opdatering.

Blizzard har kun sprunget over to år, siden den første BlizzCon blev afholdt i 2005. Blizzard bruger showet til at annoncere, hvad der er på vej til spil som World of Warcraft, Overwatch og Diablo.

Læs også: ASUS ROG løfter sløret for gaming bærbar med dobbeltskærm

At BlizzCon 2020 kan blive annulleret er ikke overraskende.

Siden coronavirus-udbruddet begyndte at sprede sig til Europa og Nordamerika tidligere på året, har spilvirksomheder over hele verden været nødt til at reagere ved at annullere offentlige begivenheder. Både Game Developers Conference og E3 er blevet aflyst sammen med en række esports-turneringer og mindre arrangementer.

BlizzCon 2020 er ikke definitivt annulleret i øjeblikket. Blizzard forbereder sig bare på det værste, og hvis det værste sker, siger Smith, at virksomheden undersøger andre alternativer. Så vi skal nok forberede os på det bliver en form for online event og alle fremvisninger fra dette års Blizzcon sker over nettet.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments