Xiaomi har løftet sløret for Mi Box 4S Pro, som er en TV-boks, der kan streame film i op til 8K. Boksen blev annonceret på det kinesiske medie, Weibo, og kan allerede nu bestilles i Kina, skriver The Verge.

Læs også: Apple TV kommer til Xbox i denne måned

En TV-Boks, der kan streame i 8K, kan godt lyde som en dyr fornøjelse. Men Xiaomis Mi Box 4S Pro koster blot 399 kinesiske yuan, hvilket næsten er det samme i danske kroner. Hvis boksen kommer til Danmark vil prisen nok være lidt højere. Den nuværende 4K-boks fra Xiaomi koster lige under 500 kroner på det danske marked.

Xiaomi har lanceret Mi Box 4S Pro i kine. Boksen kan blandt andet streame i 8K – vi håber den kommer til Danmnark også. (Foto: Xiaomi/Weibo)

Mi Box 4S Pro kommer med 2 GB RAM og 16 GB intern lagerplads. Boksen understøtter desuden HDMI 2.1 og kommer med tilhørende Bluetooth-fjernbetjening, der understøtter stemmestyring. Det er endnu uklart, hvilke tjenester, der vil tilbyde indhold i 8K. Det vides heller ikke, hvorvidt du har mulighed for at se dine egne 8K-medier på enheden.

Læs også: PlayStation 5 klar med populær underholdning ved lancering

Xiaomis 8K TV-boks kører ikke overraskende med Xiaomi ‘MIUI for TV’-software, som er bygget over Android TV. En repræsentant for producenten har udtalt til Android Authority, at der endnu ingen information er om en global lancering. Hvis boksen ikke kommer til Danmark, findes der heldigvis et hav af alternativer.

Den lette, og billige, løsning vil være en Google Chromecast. Den giver dig dog ikke så meget Android TV, som den bare lader dig caste fra din telefon. Hvis du er på jagt efter en mere komplet løsning, så er der blandt andet Xiaomis 4K boks eller Nvidia Shield TV.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments