Microsoft har gjort det muligt for Google Assistent at samarbejde med Xbox One. Ligesom med Alexa betyder det, at Google Assistent blandt andet er i stand til at starte spil og apps, tænde og slukke konsollen, og pause videoer.

For at stemmeassistenten med sin Xbox One, skal man bruge Google Assistent app’en til iOS eller Android, eller en enhed med indbygget assistent, som eksempelvis Google Home. Google Assistent virker ikke alene på selve konsollen, men Xboxen vil være i stand til at modtage kommandoer fra enheder, der bruger Google Assistent.

YouTuberen, Jonny Troche, har her lavet en guide til opsætning af Xbox One med Google Assistent.

Ydermere skal man tilmelde sig denne gruppe for at få adgang til Google Assistent på Xbox One. Derefter kan kan Xboxen aktiveres via Google Home app’en på iOS eller Android ved at tilføje en ny enhed, som har fået navnet “[beta] Xbox”. Når man har tilføjet sin Xbox One vil man være i stand til at give sin konsol forskellige kommandoer fra Google Assistent, eksempelvis “Hey Google, turn on Xbox”.

Til at starte med er stemmeassistenten kun tilgængelig på engelsk, og Microsoft udruller funktionen som en offentlig beta over de kommende uger. Via Xbox Insiders subreddit kan man læse de fulde instruktioner og FAQ’s.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments