EA fremviste næsten en halv times gameplay fra det kommende Star Wars-spil under E3, hvilket I kan se i bunden af artiklen. Men nu har EA offentliggjort en ny trailer, der viser mere af selve spillets historie.

De fleste Star Wars fans, der spændt venter på det nye spil, ved formentlig, at man i Jedi: Fallen Order spiller som Cal Kestis. Indtil videre har vi fået fortalt, at Cal er en Jedi på flugt fra Emperiet, men derudover ved vi ikke ret meget. Den nye trailer afsløre, at Cal Kestis ikke kun kæmper for sin overlevelse men også søger vidt og bredt i universet, efter et eller andet, der umiddelbart har rod i Jedi Ordenen. Den selv samme ting er øjensynligt også vigtig for Emperiet, der vil gøre alt for at stoppe Cal.

Star Wars Jedi udkommer til PlayStation 4, Xbox One og PC den 15. november i år. Spillet kan købes med rabat, hvis man er medlem af henholdsvis EA eller Origin Access. Derudover bliver spillet frit tilgængeligt for Origin Access Premier-medlemmer på PC. Udover at medlemmer af Origin Access Premier ikke behøver at købe spillet, så bliver det fuld spil også tilgængeligt med tidlig adgang.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments