I hele november er det muligt at tage med på virtuel skattejagt på tværs af Europa, når OnePlus inviterer til Operation Black Box som optakt til Black Friday. Der er både gode tilbud og mulighed for store præmier til dem, der tør tage udfordringen op og begive sig ud på jagt efter de sorte bokse.

Læs også: Her er 10 situationer, hvor din batteriangst er højest

OnePlus’ community har siden lanceringen for snart ti år siden været kernen i teknologivirksomhedens succes. For at anerkende og hylde medlemmerne inviterer OnePlus fra til virtuel skattejagt med Operation Black Box som optakt til Black Friday.

Medlemmer af OnePlus’ community har i al hemmelighed udvalgt en række skjulte steder på tværs af Europa, og hver uge i november vil en mystisk, sort boks blive gemt. De hemmelige koordinater kan afkodes ved hjælp af ledetråde på OnePlus’ sociale kanaler og OnePlus.com, og de mystiske bokse skal herefter findes ved hjælp af Google Street View. 

Tager man med på skattejagt og finder de skjulte steder, kan man deltage i konkurrencen, hvor det blandt andet er muligt at vinde OnePlus’ seneste telefon.

Læs også: Anmeldelse: OnePlus 10T

Operation Black Box-skattejagten løber hele november måned. Se mere i teaseren HER. 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments