Batteriangst er et velkendt fænomen blandt alle med en smartphone. Men hvornår er det absolut værst at have et dødt mobilbatteri? Det har OnePlus spurgt deres brugere om i en ny undersøgelse. 

Hvornår har du sidst brugt et fysisk Krak-kort til at finde vej? Eller aftalt at mødes med en ven uden at have mobilen fremme? Nej, vel – det sker aldrig.

Læs også: Anmeldelse: OnePlus 10 Pro 5G

Smartphonen er blevet en vigtig del af vores digitale liv og bruges ofte til batteritunge opgaver som spil, arbejde, streaming, rejser, sociale medier og musik. Det betyder, at brugerne stiller større krav til batterilevetiden, samt hvor hurtigt smartphonen kan oplades på farten.

I forbindelse med lanceringen af den nye smartphone OnePlus 10T har OnePlus undersøgt, hvilke situationer vi helst vil undgå at stå i, når skærmen pludselig går i sort. Og ikke overraskende er det, når vi er på farten, at stressniveauet stiger mest.

Top 10 situationer, hvor vores batteriangst er størst

 1. Når vi skal finde vej
  Der er ikke mange unge mennesker, der husker det krøllede europakort fra tankstationen. 45 procent af de adspurgte mener, at deres batteriangst er størst, når de bruger Google Maps.
 2. På ferien
  I undersøgelsen svarer 31 procent, at smartphonen under ingen omstændigheder må løbe tør for strøm i løbet af ferien.
 3. I toget
  30 procent svarer, at togturen er det værste sted, batterierne kan blive flade.
 4. Aftaler med venner
  For 25 procent forbinder det med stress, hvis telefonen enten er løbet tør for strøm, eller er lige ved at gøre det, når vi skal lave aftaler med venner.
 5. I lufthavnen
  24 procent oplever batteriangst, hvis deres smartphone er ved at dø i lufthavnen. I dag kan man selvfølgelig også have ting, som boardinpass, på telefonen.
 6. I bilen
  23 procent svarer bilen, som et sted, hvor telefonen helst ikke skal løbe tør. For det kan blive en meget lang bilferie med familien, hvis smartphonen løber tør for benzin, og destinationen er Syditalien.  
 7. På festival
  Vi har lige haft den første vellykkede festivalsommer siden Corona. Og 15 procent svarer, at de vil blive mest stresset af at opdage, at der er meget lidt eller slet ingen strøm på telefonen, når de er på festival. For hvordan finder man lige sine venner blandt 100.000 andre mennesker?
 8. På blind date
  15 procent svarer, at stressniveauet vil stige kraftigt, hvis smartphonen løber tør for strøm under en blinddate.
    
 9. Gåtur med hunden
  13 procent svarer, at de vil føle sig stressede uden en opladt telefon, når de går tur med hunden.
 10. Brylluppet
  End ikke den ultimative kærlighedsfest kan reducere stressniveauet, hvis vi bekymrer os over ikke at have nok strøm på vores telefon. Der er tale om en lille andel på 5 procent, der beretter om stresssymptomer, hvis telefonen er ved at dø, mens de er til bryllup.

Lynhurtig opladning

Ovenstående er mere eller mindre forfattet af OnePlus i forbindelse med lanceringen af OnePlus 10T. Og selvom det har lidt en reklame-vibe, er det meget underholdende læsning.

Læs også: Anmeldelse: OnePlus 10T

Jeg har i øvrigt testet OnePlus 10T for nyligt, og det er altså ikke bare pral, når de blærer sig med deres opladning. 19 minutter, så har du et fuldt batteri – og det virker!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments