Der er efterhånden en god håndfuld abonnementsbaserede spiltjenester til PC, og nu kommer der snart endnu én. Næste måned lancerer Ubisoft deres UPLAY+-teneste, der går i luften med mere end 100 titler til PC, og det er ikke bare små titler. Titler som Assassins Creed Odyssey og Tom Clancy’s The Division 2 er inkluderet i henholdsvis Ultimate- og Deluxe Edition. Derudover følger Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint og Watch Dogs Legion, når de to bliver udgivet. Igen er der tale om udvidede versioner, der blandt andet inkluderer season pass.

Ghost Recon Breakpoint er blandt de titler, der bliver inkluderet i UPLAY+, så snart spillet udgives. Desværre udgives det først efter den gratis prøveperiode. Ghost Recon Breakpoint har release den 4. oktober.

Der er selvfølgelig et hav af andre titler og spilserier, der blandt andet inkluderer Anno 1800, For Honor, Steep,The Crew og Far Cry, så der er masser af grund til at tjekke den gratis prøveperiode ud. Mellem den 3. og den 30. september er spiltjenesten ganske gratis, hvilket giver næsten en måned til at beslutte sig for, om man vil betale for UPLAY+, når prøveperioden slutter. Efter den 30. september bliver prisen 14,99 euro per måned, hvilket i skrivende stund svarer til knap 112 kroner. Skulle man have lyst til at skrive sig op til den gratis prøveperiode, så kan det gøres her.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments