Epic Games, der står bag det populære battle royale-spil, Fortnite, ser ud til at gøre reklame for et samarbejde med Borderlands. Borderlands-spillene, der er udviklet af Gearbox Software, hår opnået noget nær kultstatus med deres dragende, humoristiske historier og tegneserielignende grafik. Og nu får spillet en gæsteoptræden i Fortnite.

Fortnites Twitter-konto har postet et billede med ordlyden”When you see it…”, på dansk: “Når du ser det…”, med hashtagget #FortnitexMayhem. På billedet ses en masse figurer, og nederst i venstre side dukker den let genkendelige Psycho Bandit fra Borderlands frem. I en trailer på YouTube, som kan ses i artiklen, ser man også, hvordan Fortnite- og Borderlands-universet bliver forenet.

Psycho Bandit ses ganske tydeligt i venstre side af billedet.

Epic Games og Gearbox Software har allerede et samarbejde, da Gearbox udgiver Borderland 3 til PC, eksklusivt på Epic Games Store indtil slutningen af april 2020, hvor det bliver tilgængeligt andre steder. Derfor er det heller ikke utænkeligt, at Epic Games og Gearbox promoverer udgivelsen af Borderlands 3 med et tidsbegrænset event i Fortnite, I så fald får vi snart Psycho Bandit at se i battle royale-spillet, da udgivelsen af Borderlands 3 er sat til fredag den 13. september.

Lige nu er Fortnite-serverne nede, hvilke kunne tyde på, at vi måske allerede får Psycho Bandit og Claptrap at se om nogle timer, når serverne igen er online.

Epic Games har tidligere afholdt tidsbegrænsede events, hvor figurer fra andre serier har optrådt. Den største var givetvis Thanos fra Avengers-serien, der fik sin egen tidsbegrænsede spiltype.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments