Ubisoft har en masse nye spil, der boomer i popularitet, hvoraf nogle af dem har været under radaren i stykke tid. Det vil sandsynligvis ændre sig efter Ubisoft Forward. Med fysiske spil-messer verden over udsat på grund af COVID-19-pandemien, vil Ubisoft være vært for sin første digitale konference. Ubisoft Forward skydes i gang den 12. juli kl. 21.00. Gør dig klar til et udstillingsvindue i E3-stil med masser af eksklusive spilnyheder, spændende afsløringer og meget mere.

Med klip af Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion og Hyper Scape som lige blev afsløret for nyligt. Ser det ikke ud til at teaseren viser meget andet end hvad der allerede er annonceret.

Hverken Gods & Monsters eller Skull & Bones bliver teaset men det betyder ikke, at de ikke vises i showet. Skull & Bones, et spil jeg personligt ivrer efter, er et af de største mysterier, da vi stort set ikke har set noget siden det blev annonceret i 2018. Spillet skulle angivelig udgives i 2019, men er som Gods & Monsters blevet hårdt ramt af forsinkelser.

Så er der Far Cry 6, hvis eksistens Ubisoft endnu ikke har bekræftet. Der er dog rygter om, at det er spillet, der diskuteres af Breaking Bad’s Giancarlo Esposito i dette Collider-interview. Ubisoft Forward virker som et godt sted at officielt bryde nyheden.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments