Hyper Scape, Ubisoft Battle Royale-spillet, der lækkede tidligere i denne uge, er nu officielt afsløret af streamere. En masse af de store streamere spiller det på Twitch med “Loot Drops”, der kan give brugerne adgang til den tekniske test.

Hyper Scape finder sted i en storby ude i fremtiden, et miljø, der ser ud til at lægge vægt på at hoppe fra tag til tag. Loot- og våbensystemerne er også meget forenklet sammenlignet med spil som f.eks. PUBG eller Apex Legends. Health regenererer automatisk, i stedet for gennem pickups, og der er ingen armor eller våben attachments. I stedet opgradere man sit våben ved at samle kopiere af samme våben op, der kan findes, når du strejfer rundt i byen.

Læs også: Apex Legends kommer til switch til efteråret sammen med cross-play

Spillet køre lige nu i en teknisk test frem til den 7. Juli. Det er en meget kort test periode, hvis man går ud fra, at spillet eftersigende bliver udgivet den 12. Juli. Hvis du vil prøve Hyper Scape så hurtigt som muligt, er din bedste mulighed at forbinde dine Twitch- og Ubisoft-konti. Når det er gjort, skal du se streamere, der har aktiveret Loot Drops på deres kanaler. Riot brugte en lignende lancerings-strategi med Valorant, der toppede med 1,7 millioner samtidige seere på Twitch på sin første dag. I løbet af 30 minutter fra, at folk begyndte at streame Hyper Scape, trak det næsten en halv million seere ind.

Billede: Ubisoft Hyperscape

Hyper Scape har taget en lidt anden indgangsvinkel til den meget populære Battle Royale genre. Den største er nok stream-interaktion. I løbet af en kamp kan seere fra Twitch og andre streamingstjenester stemme om en række ændringer til miljøet. Det involverer blandt andet lav tyngdekraft, uendelig ammunition og lav tyngdekraft.

Sådan får du adgang til at spille Hyper Scape

  • Gå ind på Ubisofts hjemmeside og link din Ubisoft konto til din Twitch konto.
  • Se Streams på Twitch fra streamere har Loot Drops aktiveret
  • Når du har fået et loot drop vil du få en notifikation på Twitch og kan derefter downloade spillet i Uplay Launcheren

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments