Turtle Beach, som er kendt for at lave gamingtilbehør på tværs af platforme, har annonceret overtagelsen af Neat Microphopnes. Neat Microphones producerer en lang række af traditionelle, analoge studiemikrofoner, samt digitale USB-mikrofoner.

Læs også: Nej, det er ikke en router – Det er den nye Asus Chromebox

Overtagelsen af Neat Microphones giver Turtle Beach mulighed for at udvide på mikrofonmarkedet. Et marked, der årligt omsætter for svimlende 2,3 milliarder amerikanske dollars. USB-mikrofoner er efterhånden blevet et ‘must’ for en hver gamer, der også vil streame sine spilsessioner. Så på den front giver opkøbet rigtig god mening for et firma som Turtle Beach, der i forvejen henvender sig til gamer-segmentet.

“Vi går ind i det voksende globale streaming- og mikrofonmarked med to betydelige fordele – visionært lederskab og teknisk ekspertise. Begge danner baggrund for nogle af de mest berømte mikrofoner i de sidste 30 år. Dette gælder også et stærkt imponerende 2021-produktsortiment” udtaler Juergen Stark, CEO, Turtle Beach Corporation og fortsætter: “Neat passer perfekt sammen med Turtle Beach’s 45-årige arv af lydinnovation og ekspertise, og vi er glade for at byde Skipper Wise, Martins Saulespurens og resten af Neat Microphones-teamet velkommen til familien Turtle Beach.”

Læs også: KFC lancerer spillekonsol – KFConsole

Neat Microphones blev grundlagt i 1995 under navnet Blue Microphones. Sidan da er der blevet lanceret mere end 60 produkter. Holdet bag Neat Microphones har sammenlagt mere end 100 års erfaring, som altså fremover kommer Turtle Beach til gode.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments