Denne episode af Tech Tossen Podcast er den første i en ny serie, hvor vi hver uge tager et hurtigt kig på nogle interessante nyheder. I denne uge kigger vi på tech-nyheder fra uge 26. Der er en del fra Samsung, hvis enheder bliver lækket til højre venstre for tiden. Derudover lader Google til at give appudviklere store økonomisk incitament til at optimere applikationer til flere platforme.

Vi kommer lidt ind på, hvorfor det er en god idé, at appudviklere optimerer apps til flere af Googles platforme. Det kunne blandt andet hjælpe Android-tablets til at konkurrere mere lige med iPad. En anden større nyhed fra sidste uge er offentliggørelsen af Windows 11. Microsoft er nemlig klar til at erstatte Windows 10 med et splinternyt styresystem. I Tech Tossen Podcast – Nyheder uge 26 snakker vi ganske hurtigt om Windows 11, som først og fremmest bliver gratis og blandt andet kommer til at understøtte Android-apps.

Læs også: Nu kan du få første version af Windows 11 Insider Preview

I forhold til Samsung, er der blevet lækket både kommende telefoner, de kommende Galaxy Buds2 og endda nye smartwatches fra den koreanske producent. Det er der som sådan intet overraskende i – hvis Samsung følger den sædvanlige eventkalender, afholdes der event engang i august. Så herfra vil vi kun se lækkede billeder og rygter tage til i styrke.

Podcasten kan som altid høres her på hjemmesiden, eller på stort set samtlige gængse platforme. Du kan også se Tech Tossen Podcast – Nyheder uge 26, som video herover eller på YouTube-kanalen, Premiun Gear DK, hvor alle episoder også findes.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments