I går annoncerede Valve, at Steam ikke længere vil opdatere spil i brugernes biblioteker automatisk – eller i det mindste ikke alle spil, og ikke lige så ofte som hidtil. Beslutningen kommer for at spare på båndbredden, der for tiden er en presset størrelse på grund af Coronavirus.

Se også: Få de bedste spil til PC – Uplay+

Fra denne uge vil Steam kun autoopdatere de spil, som du har spillet indenfor de seneste tre dage, så snart opdateringerne ruller ud. Resten af dine installerede spil bliver stadigvæk blive opdateret, men opdateringerne vil blive fordelt over flere dage. Du kan dog stadig gå ind og opdatere dine spil manuelt, så du ikke pludselig skal vente på at kunne spille online eksempelvis. Du kan i forvejen gå ind og planlægge, hvornår Steam skal opdatere dine spil – for eksempel om natten – og du kan selv styre, hvor meget båndbredde du vil allokere.

Se også: Mount and Blade 2: Bannerlord er udgivet i Early Access!

Valve er blot det seneste firma, der vælger at lempe lidt på trafikken for at sikre, at server og netværk kan klare presset mens store dele af den vestlige verden sidder i Coronakarantæne. Siden den 24. marts har Sony sænket hastigheden på downloads fra PlayStation Network, mens Microsoft forsøger at rulle opdateringer til spil ud i de mindre travle timer på døgnet. Også Netflix og YouTube har fjernet muligheden for at se videoer i højeste kvalitet – altsammen i et forsøg på at sikre, at tjenesterne ikke bliver overbelastede.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments