Det er ingen hemmelighed, at da PlayStation 5 blev præsenteret sidste år, delte designet vandene. Konsollen er blevet sammenlignet med alt fra routere til Rebel-soldater fra Star Wars. Uanset om du er en af dem der elsker eller hader designet, har du nu mulighed for at skifte farve på din PlayStation 5.

Læs også: Sony solgte 4,5 millioner PlayStation 5 i 2020

Det er firmaet, Dbrand, som nu tilbyder det, de kalder Darkplates. I bund og grund har Dbrand lanceret matsorte paneler til PlayStation 5, så du selv kan udskifte de hvide plader, konsollen kommer med. Selskabet gør en dyd ud af at smide et humoristisk spin på produktet. Dbrand skriver således:

– Det utænkelige er sket: Vi har har taget Sonys monumentale præstation i dårligt design… Og fikset det. Vi kan kun gå ud fra at vores Nobelpris er på vej med posten.

Måske ved du også, at Sony har valgt at præge den nye PlayStation med millioner af de små velkendte ikoner fra controlleren – firkant, trekant, rund og kryds. Fordi Sony mere eller mindre har alle rettigheder til alle PlayStation-designs, kan Dbrand selvfølgelig ikke bruge samme ikoner. I stedet bliver ikonerne erstattet af det, firmaet kalder “et velkendt, men juridisk tydeligt anderledes apokalyptisk spin på de klassiske PlayStation-knapformer”.

Læs også: Microsoft lancerer rød controller til Xbox

Det er måske ikke det mest sindsoprivende, at kunne skifte farve fra hvid til sort på sin PlayStation 5. Heldigvis sælger Dbrand også en række skins til centerdelen af din konsol. På den måde kan du undgå en PlayStation, der er helt sort – personligt er min favorit kombinationen af rød og sort.

PlayStation 5 med sorte sider og rødt center-skin fra Dbrand. (Foto: Dbrand)

De nye farver ser ud til at være voldsomt populære. På hjemmesiden er alt udsolgt frem til maj. Og du skal nok skynde dig, hvis du vil nå at få din egen bestilling med i næste sending.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments