Denne uge har budt på masser af gode nyheder, hvis du spiller Xbox. Fra i dag har Microsoft inkluderet en lang række Bethesda-spil i Xbox Game Pass. Og tidligere på ugen kom en stor softwareopdatering, der blandt andet byder på forbedringer til Auto HDR og FPS Boost. Samme opdatering adresserer vedvarende problemer med Xbox-controller på Xbox Series X.

Læs også: Fra i dag finder du 20 Bethesda-spil i Xbox Game Pass

Siden lanceringen af Microsofts seneste konsoller, har flere brugere klaget over problemer med, at deres controller ganske enkelt kobler fra Xbox-konsollen. Med andre ord; den ‘disconnecter’.

Læs også: Microsoft lancerer første headset til Xbox siden Xbox 360

Angiveligt stammer problemet fra flere fejl. I et tweet skriver Xbox’ Jason Ronald således, at opdateringen “fixer mange af de controller disconnects, som spillere har oplevet”. Det kan dermed både lyde som om, at der er tale om flere problemer, samt at Microsoft muligvis ikke har løst dem alle.

Problemerne startede som nævnt ved lancering af Xbox Series X og Series S. Her oplevede flere, at den nye controller havde problemer med at opretholde forbindelsen til Xbox-konsollerne. Et bevis herpå, er Microsofts eget supportforum, hvor en tråd om problemet fortsætter i hele 89 sider – med 883 svar.

Læs også: Xbox får opdatering med FPS boost til ældre spil

Personligt har jeg ikke oplevet problemer med hverken Xbox Series X eller Xbox Series S. Men hvis du er blandt de uheldige, er der måske lys for enden af tunellen nu.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments