I går kom Gearbox selv til at “lække” traileren til Borderlands 3, hvilket skete få timer før embargoen på spilanmeldelserne blev løftet. Borderlands 3 er blevet hypet og promoveret i stor stil, så man kunne fristes til at tro, at den uheldige afsløring af videoen måske var planlagt.

Eftersom at embargoen nu er løftet, svømmer internettet i anmeldelser og spiloptagelser fra Borderlands 3. Det inkluderer blandt andet den traditionelle introvideo, der om noget er blevet et varemærke for Borderlands-serien. Den actionfyldte, filmlignende introscene indeholder kendte Borderlands-varetegn, som Psycho Bandits der bliver kørt i smadder, utrolig meget ildkamp, og selvfølgelig en præsentation af spillets karakterer. Samtidig indeholder videoen, ligesom launch traileren, titelsangen: “Put It on the Line” fra The Heavy.

Da vi desværre ikke selv har spillet Borderlands 3 endnu, har vi lånt optagelsen fra de kyndige anmeldere hos Gamespot. Hvis I ikke allerede har set den, har I nu muligheden her:

Borderlands 3 udkommer på fredag den 13. september til Xbox One, PlayStation 4, Google Stadia og PC. Sidstnævnte version kan kun købes via Epic Store.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments