Vi er kun fire dage fra lanceringen af Borderlands 3, der udkommer fredag den 13. september. Spillet udkommer til både PlayStation 4, Xbox One og PC, hvor sidstnævnte version kun sælges gennem Epic Store. Spillet har været tungt promoveret hos netop Epic, der den seneste uges tid har kørt en crossover mellem Fortnite og Borderlands 3.

På trods af den voldsomme promovering, har spillets udvikler, Gearbox, indtil videre hemmeligholdt selve launch traileren. Tidligere i dag blev traileren så postet på Gearbox’ officelle Twitter – den blev dog ret hurtigt fjernet igen, men internettet glemmer som bekendt aldrig. Både på Reddit og YouTube er traileren blevet foreviget af flere brugere, som sjovt nok ikke har fået videoen fjernet igen. Det leder os til næste spørgsmål: blev traileren lækket eller var det, som med så meget andet, bare god gammeldags promovering? – Tech Tossen tror mest på det sidste.
Borderlands 3 Launch Trailer kan ses her:

Gearbox har generelt kreeret nogle fantastisk gode lanceringsvideoer til Borderlands-serien, der både har indeholdt en medrivende video og et lige så godt soundtrack. Mange af os synger stadig med på Cage the Elephants hit, Ain’t No Rest for the Wicked, der fik voldsom succes efter at være titelmelodi til det første Bordelands. Derefter fulgte Kongos på Borderlands 2, med nummeret, Come with Me Now. De to numre har i øvrigt tilsammen mere en 400.000.000 streams på Spotify.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments