Denne uge har handlet utroligt meget om, at Red Dead Redemption 2 snart kommer til PC. Det er selvfølgelig også et af de mest efterspurgte spil til PC, siden konsoludgaven blev lanceret sidste år. Udover nyheden om udgivelsesdatoen, og kravene til at spille spillet, har det dog været småt med offentliggørelser omkring selve spillet.

Nu har Rockstar imidlertid valgt, at offentliggøre en række skærmbilleder fra PC-versionen, og det ser rigtig godt ud! Offentliggørelsen sker i forbindelse med, at spillet nu kan forudbestilles via Rockstar Games Hub, og viser en række genkendelige scener fra spillet. Umiddelbart ser grafikken ud til at have fået en overhaling, der er til at tage og føle på. Se billederne her:

Red Dead Redemption 2 på PC understøtter højere opløsning, HDR og flerskærmssetup. Derudover har Rockstar offentliggjort en lang række andre forbedringer, der umiddelbart ser ud til, at gøre oplevelsen en del flottere end konsolversionen. Opgraderingen kommer selvfølgelig med en pris i form af anbefalet systemopsætning og højere pladsforbrug på harddisken. Her kan I se listen af forbedringer, samt de systemkrav Rockstar har offentliggjort.

Udover grafikken, så vil spillet også byde på en række udvidelser, der i første omgang kun bliver tilgængelige på PC, heriblandt nye missioner, nye heste og nye tilholdssteder til banden. Red Dead Redemption 2 udkommer til PC den 5. november på blandt andet Rockstar Games Store og Epic Games Store. Steam får ikke glæde af spillet før engang i december.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments