Weekendens helt store nyhed ramte i fredags, da Rockstar officielt bekræftede, at Red Dead Redemption 2 endelig kommer til PC. Spiludvikleren kom ikke med mange detaljer om lanceringen, men bekræftede dog, at spillet kommer til PC den 5. november. Derudover vil der være en række fordele til de spillere, der vælger at forudbestille spillet gennem Rockstar Games Launcher.

Det har længe blot virket som et spørgsmål om tid før RDR2 ville komme til PC. Dengang Rockstar udgav GTA V, var det som bekendt også eksklusivt til konsol i en periode, før det endelig blev lanceret på PC.

Ifølge Rockstar vil PC-versionen af RDR2 inkludere både visuelle og tekniske forbedringer. Derudover vil spillet også få en række nye dusører, skjulesteder og våben. Nogle tænker måske også om RDR2 vil få mods, ligesom GTA V, og selvom Rockstar ikke understøtter mods, så vil det være overordenligt overraskende, hvis ikke der vil komme en masse brugerlavede mods. Og hvem ville ikke elske at se Iron Man flyve rundt i det vilde vesten? – Jeg ville i hvert fald!

Udover Rockstar Games Launcher, hvor spillet kan forudbestilles fra den 9. oktober, så vil Red Dead Redemption 2 også kunne købes via Epic Games Store, Green Man Gaming og Humble Store. Fælles for de tre er, at spillet kan forudbestilles her fra den 23. oktober. Interessant er det, at Steam endnu engang er blevet nedprioriteret af en af de helt store udviklere. RDR2 bliver først tilgængeligt via Steam engang i december.

Rockstar har sagt,at de vil komme med flere detaljer i løbet af denne uge.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments