Softwareversion 7.00 rulles ud til PlayStation 4 i denne uge. Opdateringen byder på en række ændringer til PlayStation-økosystemet, hvor de to største ændringer skal findes i “remote play” på Androidenheder og fordobling i antallet af gruppedeltagere.

PlayStation har selv understreget en række forbedringer i gruppefunktionen på PlayStation 4, hvilket blandt andet inkluderer netværksforbedringer, forbedringer af lydkvalitet og mulighed for op til 16 deltager, hvilket før var begrænset til 8 deltagere.

Udover gruppefunktionen, så er “Remote Play”, der tillader at streame sit spil til en PC eller mobil enhed, endelig på vej til Android. Det kræver blot Android 5.0 eller derover. Funktionen var i forvejen tilgængelig på iPhone og iPad, og bliver her opdateret, så skærmen blandt andet kan låses fast.

Sidst men ikke mindst, så gør opdateringen det muligt at tilslutte Dualshock 4-controllere via Bluetooth. Det betyder at man ikke længere behøver et USB-kabel, for at spille med controller på eksempelvis Mac.

Tidligere artikelRed Dead Redemption 2 kommer til PC
Næste artikelSe den nye Call of Duty: Modern Warfare trailer her
Robin Eggert
Robin har flere års erfaring fra forskellige danske og internationale tech-medier. I første omgang var ekspertområderne mobiltelefoner, hovedtelefoner og elektronik, der falder ind under transportabel forbrugerelektronik. I dag har Robin blandt andet kastet sin kærlighed over gaming, men følger i bund og grund al forbrugerelektronik - fra smartphones og tablets til el-løbehjul og smart-home-gardiner.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments