Microsoft har annonceret, at Tom Clancy’s Rainbow Six Siege bliver en del af Xbox Game Pass. I et blogindlæg fra Microsoft, bliver det bekræftet, at spillet bliver en del af Game Pass-biblioteket allerede den 22. oktober. Udover at blive tilgængelig på Xbox via Game Pass, bliver det også muligt at spille Rainbow Six Siege på Android-enheder via cloudgaming. For at spille spillet på Android kræver det, at du abonnerer på Xbox Game Pass Ultimate.

Læs også: Nu kan du snart spille Xbox på din iPhone

Rainbow Six Siege er et voldsomt populært taktisk skydespil, med en masse unikke spilbare karakterer. Tempoet er langsommere, end du måske kender det fra spil, som Call of Duty: Warzone. For at vinde, kræver det taktisk snilde og korrekt brug af omgivelserne.

Spillet er ikke længere så dyrt. I skrivende stund kan det findes til langt under 100 kroner til Xbox One. Nu har du dog muligheden for lige at afprøve det, hvis du alligevel abonnerer på Xbox Game Pass.

Læs også: Sammenligning: Xbox Series X vs. Xbox Series S

Microsoft fortsætter med at udvide Game Pass. For nyligt blev EA Play en del af tjenesten, hvilket tilføjede yderligere 89 titler til det efterhånden omfattende spilbibliotek. Xbox Game Pass Ultimate giver adgang til både PC- og konsolbiblioteket, samt xCloud-tjenesten for små 100 kroner om måneden.

Nye abonnenter får rabat på den første måned, og har du ikke behov for Ultimate-abonnementet, er både konsol- og PC-abonnementet billigere hver for sig.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments