Edmund McMillen, manden bag The Binding of Isaac og Super Meat Boy, er tilbage med et nyt spil. Det kaldes The Legend of Bum-Bo og det er noget anderledes end nogle af hans tidligere spil. Spillet er af typen “Deckbuilding roguelike” som er turbaseret og ser ud som om det er lavet af pap og papir.

Når Bum-bos eneste mønt stjæles af en mystisk skikkelse, og han trækkes ned i kloakken, befinder Bum-bo sig overfor flokkevis af tosset fjender, forsvundne børn og til sidst bæstet, der stjal hans elskede mønt.

“This Bum-bo game! it about time Bum-bo got coin stoled by ugly thing… can you help Bum-bo bash?”

Bum-bo the Brave

Bum-Bo er udviklet af McMillen og James Interactive og giver spillerne mulighed for at påtage sig rollen som forskellige varianter af Bum-Bo, hver med forskellige kræfter. Elementets system bruger kort, som kan indsamles, opgraderes og bruges til at oprette kombinationer til at bekæmpe spillets 30 forskellige fjender.

Spillet kan købes på Steam og koster 12,49 € hvilket svare til 93 kr.

Succesen fortsætter for McMillen

McMillen har haft et travlt år. Hans fysiske kortspil, The Binding of Isaac: Four Souls, tjente mere end $ 2,6 millioner på Kickstarter sidste år. Der er endda ekstra på lager som sælges for 40 dollar via Studio71Games. En ny udvidelse til The Binding of Isaac-videospillet, Repentence, er også på vej.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments