Det er fair at sige, at Ghost Recon Breakpoint havde en lidt middelmådig lancering. Kritikernes svar på spillet var blandede, og det ser ud til, at det er underudviklet kommercielt. Således lyder det i en nylig økonomisk rapport fra udvikleren, Ubisoft.

Nu lancerer studiet imidlertid den første af to store, planlagte opdateringer. Derudover er dybdegående undersøgelse for spillere på vej, der skal hjælpe med at få spillet tilbage på sporet.

Udviklere fra Ubisoft Paris, har også bedt fans om at deltage i en detaljeret undersøgelse om spillet, da de søger efter en måde at forbedre deres taktiske shooter på. Således spillet ikke bare ligner andre spil i Tom Clancys lineup.

Forbedringer på vej

Ubisoft tilføjer, at de “har været i stand til at arbejde på en patch, der vil løse de mest presserende problemer, rette bugs og inkludere yderligere forbedringer, som community anmoder om”. Det starter med den næste patch, som er tilgængelig fra i dag.

Forbedret stamina og muligheden for at skifte cover position(venstre eller højre skulder), mens man er i dækning. Det meget bizart at fortælle, at disse detaljer er vigtige forbedringer for at forbedre gameplayet – men det er de virkelig.

Mens nye missioner og andet indhold er på vej med den næste titelopdatering, ser den store redning for Breakpoints rehabilitering ud til at være i undersøgelsen. I løbet af de næste to uger bliver spillere bedt om at prioritere deres største forventninger.

Hvornår kommer opdateringerne?

Den første store titelopdatering til Ghost Recon Breakpoint (1.0.3) ankommer i dag, den 12. november. Den næste (1.0.3.1) er planlagt til at følge “ved udgangen af måneden”, men der ikke er nogen fastlagt dato for dette endnu.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments