Fra i dag kan du købe OnePlus 10T – telefonen, som OnePlus kalder deres hurtigste og mest kraftfulde flagskibsmodel til dato. Den kommer i to farvevalg, Moonstone Black og Jade Green.

Læs også: Anmeldelse: OnePlus 10T

Jeg har testet og anmeldt telefonen, som blandt andet byder på det kraftige Snapdragon 8+ Gen 1 Mobile Platform-chipset og opladningsteknologiens svar på en Formel 1-racer – det nye 150W SUPERVOOC Edurance Edition.

OnePlus 10T. (Foto: Tech Tossen)
OnePlus 10T. (Foto: Tech Tossen)

Udover telefonen, har OnePlus også lanceret en ny biloplader, der gør det gør det muligt for brugerne at udnytte transporttiden og hurtigt få ladt deres enheder op på farten. På 11 minutter kan den nye SUPERVOOC 80W biloplader forsyne OnePlus 10T med op til 50 procent strøm. En fuld opladning kan klares på imponerende 29 minutter, hvilket er hele ti minutter langsommere end den medfølgende oplader.

Læs også: Anmeldelse: OnePlus 10 Pro 5G

Du kan købe OnePlus 10T på OnePlus’ hjemmeside, samt hos Telia, Callme, 3, OiSTER, Telenor, CBB og Proshop. Priserne starter ved 5.499 kroner.

Tidligere artikelSe den nye trailer til The Devil in Me
Næste artikelMalware udgiver sig for at være Google-software
Robin Eggert
Robin har flere års erfaring fra forskellige danske og internationale tech-medier. I første omgang var ekspertområderne mobiltelefoner, hovedtelefoner og elektronik, der falder ind under transportabel forbrugerelektronik. I dag har Robin blandt andet kastet sin kærlighed over gaming, men følger i bund og grund al forbrugerelektronik - fra smartphones og tablets til el-løbehjul og smart-home-gardiner.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments