Gears of War 4 bliver snart erstattet med efterfølgeren, Gears 5. Det betyder, at The Coalition, der udvikler både Gears of War 4 og Gears 5, stille og roligt begynder at udfase førstnævnte. Gears of War 4 var det første spil i serien, der blev udviklet af The Coalition efter denne overtog serien fra Epic. Udvikleren udtaler, at det er “bittersødt” at skulle sige farvel til en række spilfunktioner.

“Vi er utroligt stolte af, hvad Gears of war 4 har opnået, og hvordan vores tid sammen med samfundet i de sidste tre år har formet, hvad Gears 5 er blevet. Vi takker for al jeres støtte siden oktober 2016. Det betyder alverden for os,” siger the coalition.

Det første, der bliver lukket for, er Ranked-spil. Den nuværende Gears of War 4 Ranked-sæson slutter i januar 2020, hvorefter det endegyldigt er slut. The Coalition udtaler, at man forventer, at størstedelen af Gears of War 4-spillere vil skifte til Gears 5. Derfor fjerner udvikleren alle aspekter af Ranked-spil. Ranked bliver erstattet af nye Core- og Competitive-spiltyper. Derudover vil man lempe på kravene til latency og skill rating, eftersom der forventes at være langt færre spillere på Gears of War 4. Der vil heller ikke uddeles straffe for at forlade spil længere.

En anden ting, der bliver sløjfet, er nye events. Til gengæld arbejder The Coalition på at give alle spillere permanent XP-Boost, hvilket udvikleren dog ikke vil love. Indtil videre er der ingen planer om at nedlægge Gears of War 4-serverne, så man vil fortsat kunne spille online efter januar – bare ikke Ranked.

Gears 5 udkommer den 10. september. For de, der har købt Ultimate edition, eller abonnerer på Xbox Game Pass, vil der dog være fire dages tidlig adgang.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments