Ventetiden er lang! Men lige om lidt er EA Sports klar med dette års FIFA-spil. For at dulme dine abstinenser, har EA netop valgt at offentliggøre de 15 bedste spillere i La Liga og Premier League, i FIFA 23.

Læs også: Anmeldelse: FIFA 22 – Endelig Next-Gen

De bedste unge spillere i FIFA 23

Hvis du bruger tid på singleplayer-karrieren i FIFA, er du måske vant til at købe unge spillere, der kan fremtidssikre dit hold. I FIFA 23 finder du hele otte spillere, under 21, med en vurdering over 80. Helt i toppen finder vi Pedri fra Barcelona, som er vurderet 85.

De 15 bedste spillere i La Liga

Ikke overraskende, er de 15 bedste La Liga-spillere i FIFA 23 domineret af Barcelona og Real Madrid. Faktisk kommer hele 11 spillere på listen fra en af de to storklubber. Helt i front finder vi Karim Benzema og Robert Lewandowski, som begge er vurderet til 91.

De 15 bedste spillere i Premier League

Premier League er domineret af Manchester City. Oliesheikernes penge er godt givet ud, med hele 6 spillere i top-15 – helt i front finder vi Kevin De Bruyne. Heldigvis har vi også traditionsklubber, som Liverpool og Manchester United, repræsenteret blandt de 15 bedste Premier League-spillere i FIFA 23.

Største forbedring fra FIFA 22 til FIFA 23

Der er naturligvis også en kategori med de spillere, der har forbedret sig mest fra FIFA 22 til FIFA 23. Her er billedet langt mere broget, med spillere fra en masse forskellige ligaer og klubber. Største forbedring står franske Hugo Ekitike for, med en forbedring på hele 15 point.

Læs også: Anmeldelse: F1 22 – Vild simulator, middelmådigt spil

FIFA 23 lanceres den 30. september til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X, Stadia og PC via EA App, Steam og Epic Games.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments