Apple har for nyligt lanceret en helt ny iPad Pro-duo med samme processorchip som MacBook. Og selvom det er den første væsentlige opdatering af chipsettet i flere år, holder producenten tilsyneladende ikke pause med udviklingen af nye tablets. Ifølge Bloomberg arbejder Apple nemlig på en helt ny iPad Pro med trådløs opladning.

Læs også: Her er de største nyheder fra “Apple Spring Loaded”

Det forlyder, at Apple vil udskifte aluminiumsbagsiden på iPad Pro med glas, delvist for at muliggøre trådløs opladning. Lidt på samme måde, som Apple igen har valgt at bruge glasbagside på iPhones siden iPhone 8. Men en ny iPad Pro er ikke det eneste, Apple angiveligt har i støbeskeen.

Ny iPad mini og budget-iPad

Bloomberg skriver nemlig, at der er en ny iPad mini på vej. Her arbejder Apple angiveligt på en tyndere ramme, hvilket betyder et farvel til ‘home’-knappen. Rygtet siger, at den nye iPad mini allerede kan blive lanceret senere i år. I så fald, vil det være første redesign af mini-modellen i seks år. Der bliver dog ikke nævnt noget om trådløs opladning, som på den kommende iPad Pro – hvor Apple i øvrigt også arbejder på en MagSafe-løsning og omvendt trådløs opladning. Den omvendte trådløse opladning, der lader dig oplade andre enheder, er dog en teknologi, som har været rygtet til både iPhone 11 og 12. Uden at rygtet er blevet til noget, vel at mærke.

Læs også: Sådan kommer Apple Watch Series 7 til at se ud – måske

Udover en iPad Pro med trådløs opladning og en redesignet iPad mini, skulle Apple også arbejde på en helt ny iPad i budgetklassen. Denne skulle angiveligt være tyndere end de andre, og henvende sig primært til studerende. Ligesom med iPad mini, kan den nye billigere iPad blive lanceret i år. Det er selvfølgelig alt sammen rygter. Men hvis de taler sandt, bliver det et ret interessant event til efteråret.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments