Spillere har udforsket Apex Legends ‘nye’ map i et par uger nu, og Respawn er endelig klar til at frigive sine første ændringer. I den seneste patch til Apex Legends sæson 3, justerede Respawn skaden tildelt fra flere våben og foretog nogle ændringer der forbedre “Quality of Life”, men den største tilføjelse, som patch 3.1 bringer, er spillets nye Firing Range-mode.

Firing Range er nøjagtigt, som det lyder: et sted, hvor du kan øve dit aim. Denne tilstand giver spillerne mulighed for at hoppe ind en lille sandbox arena, enten alene eller med et hold, hvor de kan øve sig på at bruge alle våben i spillet. Der er target dummies spredt rundt om i arenaen, og alle våben attachments er også at finde.

Et øvelsesområde som Firing Range har længe været en af ​​Apex Legends ‘mest efterspurgte funktioner. Som med de fleste Battle Royale-spil, er det svært at øve dit aim under en normal kamp, ​​hvor du muligvis får en anden pistol hver gang du dropper, eller måske kun har en kamp før du bliver sendt tilbage til lobbyen for at starte igen.

Heldigvis bør Firing Range give et mere sikkert sted for spillerne at arbejde på deres færdigheder uden presset fra fjender, der faktisk prøver at dræbe dig.

Denne patch tilføjer også en den nye Duo-Mode til Apex Legends, som vil være tilgængelig fra 5. november til 19. november. For den fulde liste af ændringer, der kommer til spillet med patch 3.1, kan du se de fulde patch-notes her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments