Okay, okay… Vi er klar over, at det hverken er Death Stranding eller Red Dead Redemption 2, men det er altså stadigvæk sjovt. Og når nu sidstnævnte alligevel fungerer langt fra tilfredsstillende på PC, så er det måske en kærkommen mulighed for at udforske Amerika – omend i en mere moderne version.

American Truck Simulator fejrer udgivelsen af den seneste DLC, som åbner op for staten Utah, med en hel weekend, hvor spillet kan spilles gratis på Steam. En weekend er dog næppe nok til at udforske de mange tusinde kilometer – eller mil – af vejnet i spillet.

Selvom American Truck Simulator snart kan fejre fire års fødselsdag, så byder spillet stadig på en enorm, og flot, åben verden, der frit kan udforskes i diverse lastbiler. Skulle man blive bidt af spillet, er der ydermere massive rabatter på American Truck Simulator hos Steam, hvor grundspillet lige nu kun koster små 40 kroner.

Tidligere artikelSe 24 minutters gameplay fra Diablo IV
Næste artikelApex Legends har nu en skydebane!
Robin Eggert
Robin har flere års erfaring fra forskellige danske og internationale tech-medier. I første omgang var ekspertområderne mobiltelefoner, hovedtelefoner og elektronik, der falder ind under transportabel forbrugerelektronik. I dag har Robin blandt andet kastet sin kærlighed over gaming, men følger i bund og grund al forbrugerelektronik - fra smartphones og tablets til el-løbehjul og smart-home-gardiner.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments