Bandai Namco er klar med en ny trailer til The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me. Spændingen er til at tage og føle på, når turen går gennem de svagt belyste hotelkorridorer. Korridorerne er spækket med fælder, sat op af en småpsykopatisk vært. Ud over en øget spilletid på mere end syv timers gennemspilning, kommer The Devil in Me med nye funktioner, som skal forbedre fordybelsen og belønne spillerens udforskning endnu mere.

Læs også: Anmeldelse: F1 22 – Vild simulator, middelmådigt spil

Du kan nu interagere meget mere med verden omkring dig og begive dig ud i nye udforskningsaktiviteter. Du vil være i stand til at skubbe og trække genstande, samt løbe, hoppe eller klatre for at nå områder, der ellers ville have været utilgængelige.

Der er også tilføjet et inventarsystem, hvor hver karakter har en række værktøjer til rådighed. Disse inkluderer en retningsmikrofon, kamera og kamerablitz, slipsenål og journalistblyant. Det er alle genstande, der vil vise sig meget nyttige i løbet af spillet. Nogle genstande kan endda ændres eller gives til andre karakterer. Derudover kan mange af tingene redde liv – eller bruges til det modsatte.

Historien handler ikke kun om at løbe og gemme sig. Du bliver nødt til at tænke dig om. Spillet er fyldt med gåder og ‘puzzles’, som skal løses for at overleve.

The Devil in Me bringer også The Dark Pictures multiplayer-modes tilbage. Tag kampen op mod morderen alene eller sammen med venner. Multiplayerdelene kan både spilles online eller ved at videregive controlleren i co-op-mode.

Læs også: Unity køber OTO – Vil stoppe dårlig onlineadfærd

Spillet kommer til PlayStation 4, PlayStation5, Xbox Series X|S, Xbox One og Steam den 18. november. Du kan læse mere og forudbestille på Bandai Namcos officielle hjemmeside.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments