Det seneste spil i den populære Gears of War-serie, Gears 5, bliver udgivet den 10. september. Hvis man har et medlemskab til Xbox Game Pass Ultimate, så man man allerede spille Gears 5 fra på fredag, altså den 6. september.

Selvom spillet er lige rundt om hjørnet, så har Microsoft og The Coalition ikke afsløret meget om campaign-spildelen. Til gengæld har spillet været i hænderne på en række anmeldere, hvilket har givet lidt af den information som spiludviklerne ellers har holdt for sig selv.

Fra de forskellige anmeldelser ved vi, at spillet indeholde nogle semi-open-world områder, og at man kan benytte en high-speed Skiff, som er en slags sejlbåd, til at udforske de angiveligt enorme områder. Videoen viser desværre ingen eksempler på open-world eller sejlbådene fra Locust-krigens eftertid. Til gengæld viser videoen, hvordan kampscenerne foregår, sammen med en masse spoilere fra historien. Videoen foregår i Act 2, og hvis man ikke vil vide, hvad der sker, inden man selv kommer i gang med spillet, så vil jeg fraråde at se den.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments