Riot Games’ 10-års jubilæums-stream bød på kæmpe nyheder om, hvad de har gået og brygget på de sidste mange år, udover League of Legends. Hele tre nye spil og en animeret serie er blevet annonceret.

Hver gang man logger ind i League of Legends fra den 17. Oktober og 10 dage frem, får man en lille gave. Nyt skin, i form af Dawnbringer Karma, hvor overskuddet går 100% til Social Impact Fund, som de lancerede tidligere i år. Denne fond vil være en platform, der giver spillere fra hver region mulighed for at vælge, hvilke velgørenhedsorganisationer, der modtager midlerne. Riot har allerede doneret over fire millioner i år ved hjælp af dette system, og etablerer det nu som knudepunkt for deres globale velgørenhedsprojekt.

For første gang i over 4 år vender den legendariske karakter, URF, tilbage til League of Legends.

Se alle annonceringerne i artiklen.

Team Fight Tactics Mobile

Det populære Team Fight Tactics kommer til iOS og Android, og understøtter cross-platform med PC-versionen, så du kan spille mod alle direkte fra mobilen. Det udkommer i starten af 2020 og der vil være beta adgang i løbet af december i år.

League of Legends: Wild Rift 

Wild Rift er League of Legends som vi kender det, og kommer nu til at være tilgængeligt på mobilen. Det er dog ikke blot en billig PC portering – det er blevet bygget fra bunden og designet direkte til de nye platforme! Du kan allerede nu skrive dig op til open beta og forhåndsregistrering på Google Play. Hvornår der åbnes for forhåndsregistrering på iOS via App Store er ikke annonceret.

Se traileren for League of Legends: Wild Rift herunder:

Project A: First Person Shooter

Project A, som kaldenavnet er for det nye karakterbaserede tactical Shooter fra Riot Games, er ikke direkte baseret på League of Legends-universet, men udspiller sig på jorden, som Riot mener, at den ser ud i en nær fremtid. Projektet er stadig i et meget tidligt udviklingsstadie, men ud fra det hvad vi kan se i udviklingsvideoen, kan der ses frem til et stort udvalg af karakterer med unikke evner. Samtidig lægger Riot Games meget fokus på lav ping og respons fra deres servere, og sikring mod hackere/cheatere. 

Riot siger, at projekt A ledes af et team af veteranudviklere, og forsøger at videreudvikle det taktiske skydespil med stil, kreativitet og forbedret teknik.

Legends of Runeterra: Kortspil

Legends of Runeterra er et League of Legends basseret Free-To-Play kortspil

Ved udgivelse har du adgang til kort fra 6 forskellige regioner fra Runeterra universet:

  • Demacia
  • Noxus
  • Freljort
  • Piltover
  • Ionia
  • Zaun
  • Shadow Isles

Hver region har en unik spillestil og strategiske fordele, som gør det endnu mere interessant, når man kombinerer flere regioner med hinanden. Hvordan får man disse kort? I mange andre kort spil, som Hearthstone, Gwent: The Witcher og Magic: The Gathering, tager det meget tid, penge eller held for at få fat i de kort, man gerne vil have fat i. Legends of Runeterra har taget en anderledes vinkel. Når man spiller kan man udføre forskellige opgaver, som giver XP-point til at gå level op og automatisk låse op for nye kort for hver region. Hvilken region man låser op først, vælger man helt selv. Man bestemmer selv, hvor sine kort kommer fra og kan skifte region som man vil.

Den fulde PC Beta er planlagt at komme ud tidligt i 2020, du kan allerede nu skrive dig op til at få adgang på: https://playruneterra.com/

Se videoen herunder for yderligere information:

Project F: Open-World Game

Denne ved vi ikke meget om bortset fra de meget korte optagelser, vi så under livestreamen. Internt hos Riot kaldes det Project F, og man kan drage flere paralleler med Blizzards Diablo 3. Ellers siger Riot, at det er et “projekt”, der undersøger mulighederne for at udforske Runeterras verden med dine venner.”

Project L: Fighting Spil

Under Riot’s livestream blev der vist tidlige optagelser af et League of Legends baseret “Street Fighter-spil”, hvor karaktererne Jinx, Katarina, Darius og Ahri, kæmper i 2D-miljøer. Kampspillet viser Runeterran-karaktererne “i et nyt lys”, siger Riot.

Mens kampspillet har været under udvikling i nogen tid, siger Riot, at det er “en god måde at gøre noget, som vi synes er virkelig sejt, men vi har stadig en lang vej at gå.”

“Project L” har længe været rygtet, faktisk siden Riot erhvervede Radiant Entertainment, som tidligere arbejdede på pc-kampspilet, Rising Thunder.

Arcane Animated Series 

League of Legends kommer til tv i form af en animeret serie, der hedder Arcane. Denne serie vil blive udviklet internt og animeret af Fortiche Productions.

Vi har set masser af animationer i League of Legends før i tiden, der dækker alt fra filmiske kampscener mellem medlemmer af rollebesætningen, til et fiktivt K-Pop-band kaldet K / DA, der udfører hittet “Pop / Stars”.

Arcane vil være rettet mod teenagere og voksne fra League of Legendsfanbase, og det vil dykke ned i den eksisterende League of Legends-historie, der foregår i fortiden.

Ingen af karaktererne i traileren er navngivet, men de ligner meget Jinx og Vi, som er blevet antydet til at være søstre i lang tid, hvilket for nylig blev bekræftet af en Riot Games-udvikler. Vi er en politikvinde med kæmpe mekaniske knytnæver og masser af attitude, og Jinx er en lallende, munter terrorist, der skaber kaos med en række kanoner og eksplosioner. Fans har længe gættet på, at Vi og Jinx er søstre, og Arcane vil endelig grave sig ind i deres fortid. Enden på traileren viser Jinx’s støvler med hendes lange blå fletninger, der svinger i baggrunden, så historien vil helt sikkert vise, hvad der adskilte de to under deres rejse.

Arcane vil blive streamet på en eksisterende tjeneste, det er dog endnu uvist hvilken.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments