PlayerUnknown’s Battlegrounds, kendt i folkemunde som PUBG, får cross-play support i begyndelsen af ​​oktober. PUBG-spillere på Xbox One og PlayStation4 vil være i stand til at matche og spille mod hinanden på tværs af konsoller. Til at starte med vil funktionen blive tilgængelig gennem testservere, i slutningen af september. Derefter forventes det, at de officielle PUBG-servere vil få opdateringen i starten af oktober.

Microsoft afslørede PUBG cross-play support under sin Xbox Inside stream hos Gamescom tidligere i mandags, og det er begrænset til konsoller, så PlayStation 4- og Xbox One-spillere vil ikke kunne spille mod PC-spillere.

”Vores første mål med tværplatformspil var, at 100 spillere fra begge konsolgrupper kunne spille i samme kamp. Vores andet mål var at forbedre vores matchmakingtider, som vi forventer at være kortere på grund af den bredere matchmaking pulje.” forklarer Cecilia Lee, Community Manager hos PUBG Corporation.

PUBG er det seneste i en række topspil, der tilføjer cross-save og cross-play support. Begrænsningerne ved cross-play support blev lempet sidste år, efter at Sony i sidste ende bakkede op på både Fortnite- og Rocket League-cross-play. Bungie tilføjer også cross-save på Destiny 2 denne uge, og vi forventer også at se cross-play til Call of Duty: Modern Warfare i fremtiden.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments