Måske har du i løbet af din barn- og ungdom brugt lidt tid foran fjernsynet. Og måske har noget af den tid været brugt med Cartoon Network. I så fald kender du nok til Powerpuff Pigerne, en serie, der der startede tilbage i 1998. Her følger vi tre små piger, der blev skabt i Professor Utoniums laboratorie.

Læs også: Amazon på vej med en Fallout TV-serie

Ved hjælp af sukker, krydderier og masser af søde sager, forsøgte Professor Utonium at skabe de perfekte små piger. Men ved et uheld ryger den ukendte væske, kemikalie X, ned i den boblende blanding. Og vupti! Nu har de tre piger superkræfter. Hvis det lyder bekendt, er det fordi jeg parafraserer fra tegneseriens intro.

Hvorvidt introen bliver den samme i den kommende serie, vides ikke. Men nu kan Deadline fortælle at en såkaldt live-action-version af Powerpuff Pigerne er på vej til det amerikanske TV-netværk, The CW. I denne version af Powerpuff Pigerne følger vi angiveligt de tre superhelte op igennem deres 20’ere. I og med, at der er tale om live-action, vil Blomst, Bobbel og Bellis blive spillet af rigtige skuespillerinder.

Rutineret hold bag ny Powerpuff Pigerne-serie

Tegneserien, der som nævnt debuterede i 1998, får nyt liv af meget rutineret gruppe TV-folk. Det er således Greg Berlanti, der er medskaber af Arrowverse – universet med blandt andre Arrow og The Flash – som står i spidsen for den nye Powerpuff Pigerne-serie. Derudover får han følgeskab af to rutinerede forfattere, i form af Diablo Cody, som blandt andet har været forfatter på Juno, og Heather Regnier, der har været forfatter på Veronica Mars.

Det er endnu usikkert, hvor langt produktionen af serien er. Derudover ved vi ikke om, eller hvornår, den eventuelt kommer til Danmark. Normalt har vi dog fremragende adgang til forskellige serier fra The CW herhjemme, så mon ikke, vi også får mulighed for at se Powerpuff Pigerne i levende live?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments