Mens Fortnite i øjeblikket har gang i en lidt overraskende crossover med Borderlands 3, så er der måske en endnu mere overraskende crossover på vej. I dag får IT Chapter 2 premiere i biografer verden over, og det ser ud til, at klovnen Pennywise snart dukker op i Fortnite. Flere brugere melder om, at de har set røde balloner over hele mappet, og de er selvfølgelig, i bedste IT stil, fastgjort til vanddræn eller fortovsriste.

Det hele skriger af Steven King, og med filmpremieren i dag, er det nærliggende at tro, at der snart kommer en gyser-crossover til Fortnite. Spørgsmålet om, hvad den kommende crossover indeholder, er svært at svare på. Den nuværende Borderlands 3-crossover indeholder både en lille del af Pandora og selvfølgelig skins, der er taget direkte fra Borderlans universet. Om Pennywise bare bliver et skin, eller der måske kommer et kloaksystem, hvor vi kan støde på den makabre klovn, melder historien intet om. Det er heller ikke klart, om IT kommer til at overlappe Borderlands-crossoveren, eller om den ene erstatter den anden.

Tidligere artikelAcer lancerer monsterstol i en Air-model
Næste artikelNu kan du spille Super Nintendo-spil på Switch
Robin Eggert
Robin har flere års erfaring fra forskellige danske og internationale tech-medier. I første omgang var ekspertområderne mobiltelefoner, hovedtelefoner og elektronik, der falder ind under transportabel forbrugerelektronik. I dag har Robin blandt andet kastet sin kærlighed over gaming, men følger i bund og grund al forbrugerelektronik - fra smartphones og tablets til el-løbehjul og smart-home-gardiner.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments