Med kun få dage tilbage i maj er Microsoft begyndt at udrulle sin maj 2020-opdatering til Windows 10.

Opdateringen i maj 2020 er den første af to større opdateringer til Windows 10, der er planlagt til at komme i år. Også kendt som Windows 10 version 2004, har Microsoft testet den opdaterede udgivelse gennem sit Windows Insider-program, og er nu forholdsvis sikre på, at de har løst nok fejl til at sikre en relativt glat udrulning.

Søgefunktionen har fået en “Quick Search” funktion som hjælper med at finde de mest brugte funktioner

Der vil uundgåeligt være problemer for nogle, (Neowin advarer om, at en “hel masse kendte problemer” gled igennem testen), som der altid er med disse store opdateringer. Heldigvis er de nyere opdateringer gået meget bedre end oktober 2018-opdateringen, hvor Microsoft endte med at trække den offline for at løse forskellige problemer, som manglende filer og lydfejl, før den blev frigivet endnu engang måneden efter.

Læs også: Microsoftleverandører lytter med, når du taler til din PC eller Xbox

“Du kan muligvis ikke se opdateringen på din enhed, da vi langsomt åbner op med opdateringen i de kommende uger, eller din enhed kan muligvis have et kompatibilitetsproblem, indtil vi er sikre på, at du vil have en god opdaterings-oplevelse”

siger Microsoft i deres pressemeddelelse
Søgningen er b.la. også blevet optimeret til at vise Forhåndvisningser af hjemmesider

Hvis du vil kontrollere, om det er tilgængeligt på din pc, skal du gå til Indstillinger> Opdatering & sikkerhed> Windows Update og klikke på Søg efter opdateringer. Du har derefter muligvis muligheden for at downloade og installere det.

Min gæt er, at Microsofts servere bliver hamret i de første mange dage. Uanset hvad, hvis du overvejer at opdatere, er mit råd at tage backup af dine vigtige filer først, i tilfælde af at noget går galt, og så kryds fingrene og håb på det bedste.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments