De seneste topmodeller fra kinesiske OnePlus har haft meget fokus på kameraet. Det er blandt andet kommet til udtryk i samarbejdet med den svenske kameraproducent, Hasselblad. Men når OnePlus inden længe løfter sløret for OnePlus 10T, bliver det ikke med et kamera fra Hasselblad.

Læs også: Anmeldelse: OnePlus 10 Pro 5G

Ifølge OnePlus, har man ikke fokuseret lige så meget på et sublimt kamera i 10T. I stedet har det handlet mere om at opnå en helt exceptionel ydeevne i telefonen. Når det så er sagt, er det ikke fordi der er tale om et dårligt kamera, som du kan se herunder.

Billede taget med OnePlus 10T 5G. (Foto: OnePlus)

Kameraopsætning kommet til at bestå af et tredobbelt kamera, med en hovedsensor på 50 megapixels. Dertil kommer en ultravidvinkellinse med synsvinkel på 119,9 grader, samt en makrolinse.

Selvom der ikke er tale om et kamera fra Hasselblad, kommer OnePlus 10T til at understøtte funktioner, som 10-bit farver – hvilket helt lavpraktisk betyder 64 gange flere farver end enheder, der kun understøtter fotografering i 8-bit.

Det er måske ikke Hasselblad, men det ser ud til at være et godt kamera i OnePlus 10T – igen er billedet her taget med telefonen. (Foto: OnePlus)

I et blogindlæg går OnePlus meget mere i dybden med kameraet. Her bliver bliver der blandt andet forklaret lidt om OnePlus’ HDR 5.0- og TurboRAW-algoritmer. Blogindlægget finder du her.

Læs også: OnePlus inviterer til lancering af OnePlus 10T 5G

Når OnePlus 10T lanceres den 3. august, bliver det producentens første in-person lancering siden 2019. I linket herover kan du både læse om, hvordan du sikrer dig billetter til det fysiske arrangement, samt hvor lanceringen kan streames.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments