Rockstar har fået deres egen launcher til PC, i stil med EA’s Origin og Epic launcheren. Rockstar Games Launcher indeholder selvfølgelig en butik med alt, hvad Rockstar har udgivet til PC. Det inkluderer titler som Bully: Scholarship Edition, Max Payne 3 og GTA V. Fælles for de nævnte titler er, at de allesammen koster penge.

Der er dog et spil, der lige nu er ganske gratis, og det er tilmed et ret populært spil. Grand Theft Auto San Andreas, der af nogle bliver regnet for det bedste spil i serien, kan lige nu fås kvit og frit, hvis man downloader Rockstar Games Launcher og opretter en konto. For dem der allerede har en konto, er det bare at logge ind og gøre krav på det gratis spil.

Foræringen af GTA San Andreas er tidsbegrænset, for at fejre lanceringen af Rockstar Games Launcher. Der er dog ikke umiddelbart angivet nogen tidsfrist for tilbuddet, så det er bare med at udnytte det mens tid er. Hvis man skulle have lyst til et spil GTA San Andreas, så kan Rockstar Games Launcher downloades via Rockstars hjemmeside.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments