Sidste år udgav Sony en række singleplayer-spil, heriblandt Marvel’s Spider-man. Spillet er udviklet af Insomniac og er et open-world spil, hvor man spiller som Spider-Man i årene efter gymnasiet. Marvel’s Spider-Man modtog ros for både gameplayet, hvilket er blandt de bedste i genren, og den følelsesladede historie, der viser hvordan Peter Parker prøver at balancere sit forholdvist normale liv med livet som Spider-Man.

Siden udgivelsen af spillet, har Insomniac udgivet tre DLC’er, der har fungeret som epilog til hovedhistorien, og lagt op til en potentiel efterfølger. Nu er både Marvel’s Spider-Man og de tre DLC’er samlet i én pakke kaldet Game of the Year Edition.

Marvel’s Spider-Man: Game of the Year Edition kan lige nu købes på PlayStation 4 til 399 kroner. For de 399 får man som nævnt alle tre DLC’er, derudover får man adgang til alt det andet indhold, der i forvejen er udgivet til Marvel’s Spider-Man, hvilket inkluderer en række dragter.

I sidste uge købte Sony Insomniac Games, altså dem der faktisk har lavet spillet, som så bliver tilføjet til Sonys i forvejen imponerende armada af spiludviklere. Selvom PlayStation 5 endnu ikke er offentliggjort på nogen måde, har Sony brugt netop Marvel’s Spider-Man til at fremvise teknologien bag deres kommende konsol.

De fremvisninger har blandt vist hurtigere loadingtider og bedre ydeevne på Spider-Man-spillet – altså på PlayStation 5. Det kunne godt tyde på, at Sony og Insomniac arbejder på en efterfølger, som måske endda er tiltænkt en plads ved lanceringen af den kommende PlayStation.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments