Medlemmer af PlayStation Plus får fri adgang til to, mere eller mindre uhyggelige, spil i november måned. De to spil er henholdsvis det actionfyldte RPG fra Team Ninja, Nioh, og gyserspillet, Outlast 2. Begge PlayStation 4-spil bliver tilgængelige den 5. november.

Nioh er som nævnt et actionfyldt RPG, hvor man spiller rollen som samuraien, William. Udover en masse voldsom sværkamp, så ynder William også at kaste med noget så bizart som spøgelseshajer – jeg sagde jo, at det var bizart.

Spillets ankomst til PlayStation Plus falder sammen med den åbne beta til efterfølgeren. Team Ninja åbner nemlig en 10-dages beta, fra i morgen, den 1. november, hvor alle kan prøve kræfter med Nioh 2.

Outlast 2 sender spilleren ud i “redneck” USA, hvor man skal forsøge at redde sin kidnappede hustru fra en rimeligt klam sekt. Ligesom i Outlast – altså det første – er man mere eller mindre pacifist. Der er altså ikke noget med at tage kampen op mod de sinssyge sektmedlemmer – enten gemmer du dig, ellers løber du.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments