I forbindelse med at FIFA 23 nu er blevet opdateret med endnu flere kvindehold, samt kvindernes Champions League, har EA fået to af sportens største stjerner til at stille op imod hinanden. Der er på mange måder tale om en mangesidet kamp. Der er ikke kun dømt Damnark mod Sverige, når Harder og Eriksson dyster i FIFA – de to superstjerner dyster også om håneretten internt. De spiller nemlig begge for storklubben Chelsea i London, og så danner de par privat.

Læs også: Her er de bedste kvindelige spillere i FIFA 23

De seneste år har kvindefodbolden været svagt repræsenteret i FIFA-spillene. Indtil nu har det kun været muligt at spille med et lille udpluk af kvindernes landshold. Men det ændrer sig nu.

Læs også: EA Sports løfter sløret for de bedste spillere i FIFA 23

For ikke nok med, at du kan spille FIFA med Harder og Eriksson i Barclays Women’s Super League, så har FIFA også tilføjet den franske Division 1 Arkema, den amerikanske National Women’s Soccer League og kvindernes Champions League. Du kan læse meget mere om opdateringen lige her.

Tidligere artikelLG lancerer nye TV og soundbars for 2023
Næste artikelAnmeldelse: Motorola Edge 40 Pro – Topmodel med potentiale
Robin Eggert
Robin har flere års erfaring fra forskellige danske og internationale tech-medier. I første omgang var ekspertområderne mobiltelefoner, hovedtelefoner og elektronik, der falder ind under transportabel forbrugerelektronik. I dag har Robin blandt andet kastet sin kærlighed over gaming, men følger i bund og grund al forbrugerelektronik - fra smartphones og tablets til el-løbehjul og smart-home-gardiner.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments