Åbningsceremonien for BlizzCon 2019, der blev præsenteret live fra Anaheim Convention Center i Anaheim, Californien, er forbi. Den største afsløring var med sikkerhed afsløringen af Diablo 4. Vi har samlet de største nyheder fra spillet.

Det isometriske action-rollespil går tilbage til sine rødder med en solo og en co-op kampagne, der ser mere dyster ud end noget, serien har lavet før. Det vil også omfatte spiller-mod-spiller-kampzoner. Det erklærede mål er at skabe en mere blodig, mere uhyggelig oplevelse, og publikum syntes imponerede.

Lillith, Daughter of Hatred

Diablo-seriens historie ser ud til i denne omgang at omhandle Lilith. Datter af Mephisto fra Diablo II, hun er også dronningen af succubien. Ifølge Diablo lore, blev hun forelsket i erkeengelen Inarius. De to er slags svorne fjender, så det flyder med fjer i både himmel og helvede. For at undslippe forfølgelse stjal Inarius og Lilith “The Worldstone” og brugte den til at skabe Verden af Sanctuary: Diablo’s verden, hvor vores spillerpersoner har ødelagt dæmoner siden det originale spil, der blev frigivet i 1996.

Se den officielle gameplay-trailer herunder:

Classes

Ved lanceringen vil Diablo IV have fem unikke karakterklasser, der hver bringer sin egen unikke mekanik, der udgør deres respektive rolle. Der er lige nu annonceret de første tre: Barbarian, Sorceress og Druid.

Barbarian

Den brutale, fysiske kriger, barbareren, strejfer konstant rundt om slagmarken, uddeler kraftig skade og benytter en række magtfulde våben med lethed. Med Arsenal-systemet kan Barbarians bytte mellem forskellige typer våben, såsom fra en tung to-hånds mace til et par skarpe, smidige håndøkser afhængigt af situationen og dine spillerbehov.

Sorceress

Sorceressen udnytter kraftige, elementære kræfter. Hendes mestring af magi er en ikonisk og uudslettelig del af Diablo-serien. Hun former elementerne til hvert behov, der er nødvendig for at sikre sejr, fra at kaste lightning bolts, impalere hendes fjender på isspidser og få flammende meteorer til at regne ned fra himlen.

Druid

Druiden gør hans tilbagevenden til Sanctuary! Konstant skiftende former fra menneske til Werebear til Werewolf, samt hans kræfter over jorden og storm magi, har altid gjort druid-klassen attraktiv.

Forskellige færdigheder bruger forskellige former, og helt nye færdigheder som Cataclysm vil udslette horder af fjender med det uhæmmede raseri fra selve naturen.

Skill Points & Talent Tree

Diablo IV vil have permanent karakterfremskridt, såvel som personlig tilpasning. Det vil sige Diablo IV vil have både skill points og talent trees som tidligere kendes fra Diablo 1 & 2.

Skill points opnås ved at levele op, såvel som ved at finde sjældne bøger ude i verden. Du kan vælge at bruge Skill Points med det samme eller gemme dem, for at investere i færdigheder, der låses op på højere niveauer. Ligesom du kan sprede dem mellem flere færdigheder eller fokusere på dine favoritter for at gøre dem mere magtfulde.

Hver klasse har også et dedikeret talenttræ til yderligere karaktertilpasning, skønt dine valg kan komme til at koste. For eksempel koncentrerer troldmanden sig om færdigheder, der understreger mobilitet eller lightning skade, mens man mister muligheden for mere magtfulde frost kræfter i processen.

Druiden vælger muligvis at blive en tank til nærkamp ved at investere i Werebear-talenter, skønt dette ikke forhindrer ham i at bruge sine Werewolf- eller Caster-færdigheder; de bliver bare ikke ligeså kraftfulde. Hvor du vil specialisere dig er op til dig, og dine talentinvesteringer afspejler disse beslutninger.

Vi har samlet et Galleri med gameplay billeder og det er sikkert at sige, at Blizzard har lyttet til deres fans og gør op for de fejl de lavede i Diablo 3.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments